Varaus- ja purjehdusehdot Tall Ships Race ja purjehduslomat

Purjehdusreitti ja aikataulu
Purjehdus alkaa ennalta määrätystä ja ennakkoon ilmoitetusta lähtösatamasta. Asiakas on tietoinen, että purjehdusreitti ja -aikataulut saattavat muuttua olosuhteiden mukaan, esimerkiksi säästä johtuvista syistä.

Matka määräsatamiin
Jokainen vastaa ensisijaisesti itse matkastaan lähtösatamaan ja paluusatamasta kotiin. Asiakas huolehtii siitä, että saapuu ajoissa laivalle, ilmoitettuna ajankohtana. Saapumisajankohta ilmoitetaan kunkin purjehduksen kohdalla erikseen.

Varausmaksu ja ilmoittautuminen
Tall Ships Races -purjehduksesta laskutetaan varausmaksu, joka on 50% purjehduksen hinnasta. Varausmaksu vähennetään purjehduksen loppulaskusta.

Purjehduslomamatkojen koko maksu maksetaan kerralla, ellei toisin mainita.

Varaus on sitova sen jälkeen, kun olet saanut vahvistuksen aluspaikasta sekä laskun. Loppulasku lähetetään lähempänä ajankohtaa, kuitenkin viimeistään kuukausi ennen purjehdusta.

Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 30 vuorokautta ennen purjehdusta, on koko
maksu maksettava kerralla.

Varaukset ja maksut
Varauksen purjehdukselle voi tehdä täyttämällä varauslomakkeen Kaljaasi Ihanan nettisivuilla tai sähköpostilla kaljaasi@ihana.fi Otamme vastaan ainoastaan kirjallisia varauksia.

Varaus tulee sitovasti voimaan, kun varausmaksu on maksettu tai Kaljaasi Ihana vahvistaa varauksen kirjallisesti sähköpostilla. Muutokset tai peruutukset varaukseen tulee aina tehdä kirjallisesti tai sähköpostilla. Tilauksen vahvistaessa asiakas sitoutuu noudattamaan Kaljaasi Ihanan purjehdusehtoja. Varauksen yhteydessä varaaja toimittaa laskutustiedot. Maksu tulee olla suoritettuna laskun määräpäivään mennessä tai varaus peruuntuu.
Alle 18-vuotiaiden varauksen tulee ensisijaisesti tehdä huoltaja.

Peruutusehdot

  • peruutus yli 30 vrk ennen purjehdusta: palautamme 50% maksetusta purjehdushinnasta
  • peruutus alle 30 vrk ennen purjehdusta: palautamme 25% maksetusta purjehdushinnasta
  • peruutus alle 15 vrk ennen purjehdusta: emme palauta purjehdusmaksua.
    ​​​​​​​

Ruokailu
Tall Ships Races -purjehduksilla ja purjehduslomaosuuksilla hintaan sisältyvät ruokailut laivalla ellei erikseen mainita. Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä.

Majoitus laivalla
Kaljaasi Ihanalla on yhteensä 14 vapaata matkustajapaikkaa. Majoittuminen tapahtuu laivalla yhtenäisissä tiloissa, omissa punkissa.

Asiakkaan terveydentila ja suorituskyky
Asiakkaalla tulee olla riittävä terveydentila osallistuakseen purjehdukselle ja hän vastaa siitä. Purjehduksilla voidaan paikoin olla kaukana lähimmästä sairaalasta tai maista. Mahdollisissa terveydentilaan tai suorituskykyyn liittyvissä kysymyksissä asiakas sitoutuu olemaan yhteydessä matalalla kynnyksellä Kaljaasi Ihanaan. Kaljaasi Ihana käsittelee tietoja luottamuksellisesti.

Force Majure
Vaarallinen tai vaaralliseksi ennustettu säätila tai olosuhteet, alusvaurio, ulkopuoliset tekijät, kuten lakot, sodat, poikkeustilat tai muut Ihana ry:stä ja oy:stä riippumattomat tavallisuudesta poikkeavat olosuhteet oikeuttavat Kaljaasi Ihanan peruuttamaan purjehduksen ilman ennakkoilmoitusta tai korvausvelvollisuutta ja osallistujat vastaavat itse mahdollista omista peruuntumisesta aiheutuvista kuluista. Sama koskee myös tämän sopimuksen toista osapuolta.

Rajoitamme vastuumme merilain mukaisesti!

Koe leppoisa Selkämeren tuulahdus