Tall Ships Races 2024

Kansainvälinen The Tall Ships Races purjelaivatapahtuma rantautuu kesällä 2024 Suomeen. Myös Ihana on mukana, tietenkin!

The Tall Ships Races on ennen kaikkea mahtava nuorisotapahtuma, joka kokoaa yhteen suuret purjelaivat, niiden miehistöt sekä tuhannet nuoret ympäri maailmaa. Ihana osallistuu Tall Ships Races -tapahtumaan Tallinnassa, Turussa ja Maarianhaminassa.

Heinäkuussa juuri sinulla on mahdollisuus lähteä unohtumattomalle merelliselle seikkailulle Kaljaasi Ihanan matkassa!


Tall Ships Race on erityisesti nuorille suunnattu mahdollisuus oppia purjehtimisesta, meriperinteestä ja elämästä purjelaivalla. Kuva: Sirpa Lemmetty

Tall Ships Races on purjelaivatapahtuma, joka kokoaa yhteen suuret purjelaivat miehistöineen,


Tall Ships Races legit kesällä 2024 kiertävät Klaipedan, Helsingin, Tallinnan, Turun, Maarianhaminan ja Szczecin kautta.


Tall Ships Races nuorisopurjehdukselle voi osallistua ilman aikaisempaa kokemusta​​​​​​​

Tall Ships Race-kilpailu on ensisijaisesti tarkoitettu 15-25-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneet purjehtimisesta ja ainutlaatuisesta merellisestä kokemuksesta. Jokainen nuori purjehdusoppilas pääsee kehittämään taitojaan purjehdusmatkan aikana.

Mikä parasta, et tarvitse aikaisempaa purjehduskokemusta! Niin ensikertalaiset kuin hieman kokeneemmat purjehtijat ovat tervetulleita joukkoomme. Tärkeintä on ainoastaan oikea asenne ja halu oppia ammattitaitoisen miehistömme johdolla.

Kilpailun sääntöjen mukaan laivan miehityksestä vähintään puolet on oltava nuoria. Muutamia paikkoja jää myös siis yli 25-vuotiaille!

Purjehdusoppilas on osa Ihanan miehistöä

Kaljaasi Ihanalla jokainen on osa miehistöä! Tall Ships Races legeillä jokainen pääsee harjoittelemaan kansimiestaitojaan erinäisissä tehtävissä. Purjehduksen aikana harjoitellaan niin purjeiden käsittelyä, pakkausta, laivan ohjaamista ja paljon muuta! Mitään ei tarvitse osata valmiiksi, vaan tekemällä opitaan. Laivalla toimitaan vahtivuoroissa.

Purjehtimisen ja koulutuksen lisäksi laivalla eletään "normaalia" arkea, siivotaan, laitetaan ruokaa, osallistutaan ylläpitoon ja pidetään hauskaa!

Tall Ships Race -kaupungeissa järjestetään ohjelmaa laivojen miehistöille, kuten miehistöparaateja, -juhlaa ja päiväaktiviteetteja. TSR-matkalla tapaat muita purjehtijoita ympäri maailman.


Tall Ships Races on tapahtuma ja merellinen elämys, joka ei unohdu.Legit, aikataulut ja hinnasto​​​​​​​

Tall Ships Races - Race ja Cruise in Company

Ihanan Tall Ships Races matka alkaa Luvialta heinäkuun alussa ja päättyy Maarianhaminaan kuun lopussa.

Race eli kilpaosuus vie osallistuvat laivat kilpapurjehdukselle Tallinnasta Turkuun. Lähtöpiste on merellä ja lähtölaukauksen jälkeen laivat lähtevät purjehtien kohti Turkua. Kisassa tärkeintä on itse purjehtiminen - konetta ei käytetä, vaan annetaan tuulen viedä. Kisaosuudella ei ole pysähdyksiä.

Cruise in Company on vapaamuotoisempi ja rennompi kokonaisuus, jonka aikana voidaan pysähtyä erinäisissä saari- ja satamakohteissa.

Tall Ships Races -tapahtuman purjehdusajat sisältävät purjehduksen sekä muutaman satamassaolopäivän tapahtumineen sekä täyden ylläpidon (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala), majoituksen ja purjehduskoulutuksen.

LEGITAIKATAULUHINTA 15-25v.HINTA YLI 25v.
RACE Tallinna - Turkula 13.7.- la 20.7. (7 vrk)850 €1020 €
CRUISE Turku - Maarianhaminala 20.7. - pe 26.7. (6 vrk)730 €880 €

Purjehduslomat

Lähde matkalle kohti Tall Ships Races 2024 ja nauti ainutlaatuisesta purjehduslomasta!

Purjehduslomat sijoittuvat menomatkalle Luvialta kohti Tallinnaa. Voit osallistua koko välille, aina Tallinnaan asti, tai tehdä ohjelman mukaisesti muutaman päivän retken upeassa saaristossamme nauttien maisemista, purjehtimisesta, meri-ilmasta, hyvästä ruoasta ja mainiosta seurasta.

LEGITAIKATAULUHINTA (€/hlö)
Luvia - Isokari - Uusikaupunkipe 5.7. - la 6.7.2024 (1 vrk)150 €
Uusikaupunki - Katanpää - Lappo - Turkula 6.7. - ma 8.7. (2 vrk)300 €
Turku - Kärdla - Tallinna*ma 8.7. - la 13.7. (5 vrk)725 €

*sis. kaksi satamassaolopäivää Tallinnassa Tall Ships Races-tapahtumassa.

Purjehduslomat sisältävät täyden ylläpidon (aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan), sauna- ja suihkumahdollisuuden satamissa, sekä ohjelman niin laivalla kuin saaripysähdyksillä.

Ota kaveri kainaloon ja anna tuulen kuljettaa!
​​​​​​​

Tutustu purjehduslomiin ↠Kiinnostuitko?

Kysy lisää kaljaasi@ihana.fi tai p. 044 058 0600.
Kaljaasi Ihanan toimisto päivystää ma-ti klo 8-16 ja ke 8-12. Jätä viestiä tai sähköpostia ja soitamme kyllä takaisin!Varaa koko laiva ryhmällesi

Tarjoa asiakkaille, työkavereille, seuralle, perheelle tai kaveriporukalle upea purjehduskokemus suurten purjelaivojen sykkeessä!

Vaihtoehtoja koko laivan vuokraamiselle:

  • Varaa laiva 2-5h tilauspurjehdukselle TSR-isäntäkaupungeissa Tallinnassa, Turussa tai Maarianhaminassa tapahtuman aikaan. Tilausristeilylle mahtuu 45 matkustajaa.
  • Vuokraa Ihana laituritilaisuutta varten Tall Ships Races-tapahtuman aikana. Ihana tarjoaa upeat puitteet esimerkiksi asiakastilaisuuksia varten.
  • Vuokraa laiva ryhmällesi purjehduslomaksi. Räätälöidään aikataulut ja reitit teidän toiveita kuunnellen! Laivalle mahtuu majoittumaan 15 hlöä. Ihana matkaa Luvia - Tallinna 5. - 13.7. välillä. Tutustu purjehduslomiin täältä.Nyt viimeistään on paras hetki laittaa Ihanan sosiaalisen median kanavat seurantaan!
​​​​​Seuraa Tall Ships Races -matkaa ja lähde mukaan!

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Koe leppoisa Selkämeren tuulahdus