Purjehduslomat

Lähde matkalle kohti Tall Ships Racea ja nauti ainutlaatuisesta purjehduslomasta! Purjehduslomat sijoittuvat menomatkalle Luvialta kohti Tallinnaa.

Voit osallistua koko välille, aina Tallinnaan asti, tai tehdä ohjelman mukaisesti vain muutaman päivän retken upeassa saaristossamme nauttien maisemista, purjehtimisesta, meri-ilmasta, nähtävyyksistä, hyvästä ruoasta ja mainiosta seurasta.


Selkämeren majakkasaaret pe 5.7. - la 6.7.2024

Luvia - Isokari - Uusikaupunki

Lähde kanssamme purjehduslomalle ihailemaan Selkämeren majakkasaarien antia! Purjehdusmatka kulkee vanhoja purjehdusreittejä pitkin, joita 1800-luvun vaihteessa useat merimiehet taittoivat purjelaivoillaan. Majakan valon loisto toi lohtua ja kertoi, että laiva oli matkalla oikeaan suuntaan.

Matka starttaa pe 5.7. Luvian Laitakarista. Matkan varrella tutustumme purjehtien Säpin ja Kylmäpihlajan majakkasaariin sekä niiden historiaan. Purjehdimme Isokarin majakkasaareen, jossa laiva on yön yli.

Merisäästäkin tuttu Isokari sijaitsee Selkämeren eteläosassa noin parinkymmennen kilometrin päässä Uudestakaupungista. 180 hehtaarin kokoisella saarella on majakkaan tutustumisen lisäksi paljon nähtävää ja tehtävää. Tutustu Isokariin omatoimisesti tai opastetulla kierroksella!

Purjehdusmatka starttaa seuraavana päivänä la 6.7. aamupalan jälkeen. Perillä Uudessakaupungissa olemme n. klo 12.00 (Pakkahuoneenkuja 2, 23500 Uusikaupunki).

Hinta 150 €/hlö
Perinnelaivayhdistys Ihana ry:n jäsenille 145 €/hlö

Purjehduksen hinta sisältää täyden ylläpidon (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) majoituksen sekä ohjelman. Asiakas vastaa itse matkastaan lähtösatamaan ja paluusatamasta kotiin. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

Asiantunteva miehistö on apunanne koko matkan ajan. Purjehdusmatkalla on mahdollisuus oppia ja kokeilla purjehtimista miehistön ohjeistuksella - tai sitten vain ihailla upeaa saaristoa ja nauttia purjehduspäivästä kannelta käsin.​​​​​​​

Tiedustelut ja varaukset kaljaasi@ihana.fi tai 044 058 0600


Saariston helmet - lomapurjehdus

Uusikaupunki - Katanpää - Lappo - Turku
6.7. - 8.7. (2 vrk)

Astu kannelle ja ihastu saariston helmiin Ihanan matkassa!

Tämä lomapurjehdus kuljettaa sinut kiehtovan historian, lumoavan luonnon ja upeiden saaristokohteiden syleilyyn aina Selkämeren entisajan linnakesaarelta kohti Ahvenanmaan saariston helmiä.

Matka alkaa Uudestakaupungista la 6.7. kohti Katanpäätä. Katanpään linnakesaari on Selkämeren kansallispuiston eteläisin käyntikohde, joka huokuu historiaa. Vanhassa sotasatamassa 1900-luvun alussa rakennettussa linnaakkeessa on pidetty silmällä merta ja mahdollisia vihollisia. Katanpäässä ihmeteltävää riittää yllin kyllin ja päivä kuluu jouhevasti.

Sunnuntaina 7.7. on aika ihastua Ahvenanmaan saaristoon. Yksi uniikeista kohteista on Lappo, joka on ihastuttava keidas Ahvenanmaan saaristossa. Punaiset rakennukset ja vehreät saaristomaisemat saa itse kunkin huokaisemaan ihastuksesta.

Maanataina 8.7. heitämme hyvästit saaristomaisemille ja jatkamme matkaa Turkuun, jossa laiva on perillä iltapäivällä.

Hinta 300 €/hlö

Hinta sisältää täyden ylläpidon (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) ja majoituksen laivalla, suihku- ja saunomismahdollisuudet satamissa sekä ohjelman laivalla. Asiantunteva miehistö on apunanne koko matkan ajan. Hintaan ei sisälly mahdollisia ruokailuja laivan ulkopuolella. Asiakas vastaa ensisijaisesti itse matkastaan lähtösatamaan ja paluusatamasta kotiin. Aikataulu- ja reittimuutokset ovat mahdollisia.
Kiinnostuitko?

Tiedustelut ja varaukset Kaljaasi Ihanan toimistosta sähköpostilla kaljaasi@ihana.fi tai puhelimitse 044 058 0600.

Tiedustelun yhteydessä ilmoitathan, mille osuudelle haluaisit osallistua.

Tutustu varaus- ja purjehdusehtoihin täältä
Koe leppoisa Selkämeren tuulahdus