Purjehduslomat

Lähde matkalle kohti Tall Ships Racea ja nauti ainutlaatuisesta purjehduslomasta! Purjehduslomat sijoittuvat menomatkalle Luvialta kohti Tallinnaa.

Voit osallistua koko välille, aina Tallinnaan asti, tai tehdä ohjelman mukaisesti vain muutaman päivän retken upeassa saaristossamme nauttien maisemista, purjehtimisesta, meri-ilmasta, nähtävyyksistä, hyvästä ruoasta ja mainiosta seurasta.


Selkämeren majakkasaaret pe 5.7. - la 6.7.2024

Luvia - Isokari - Uusikaupunki

Lähde kanssamme purjehduslomalle ihailemaan Selkämeren majakkasaarien antia! Purjehdusmatka kulkee vanhoja purjehdusreittejä pitkin, joita 1800-luvun vaihteessa useat merimiehet taittoivat purjelaivoillaan. Majakan valon loisto toi lohtua ja kertoi, että laiva oli matkalla oikeaan suuntaan.

Matka starttaa pe 5.7. Luvian Laitakarista. Matkan varrella tutustumme purjehtien Säpin ja Kylmäpihlajan majakkasaariin sekä niiden historiaan. Purjehdimme Isokarin majakkasaareen, jossa laiva on yön yli.

Merisäästäkin tuttu Isokari sijaitsee Selkämeren eteläosassa noin parinkymmennen kilometrin päässä Uudestakaupungista. 180 hehtaarin kokoisella saarella on majakkaan tutustumisen lisäksi paljon nähtävää ja tehtävää. Tutustu Isokariin omatoimisesti tai opastetulla kierroksella!

Purjehdusmatka starttaa seuraavana päivänä la 6.7. aamupalan jälkeen. Perillä Uudessakaupungissa olemme n. klo 12.00 (Pakkahuoneenkuja 2, 23500 Uusikaupunki).

Hinta 150 €/hlö
Perinnelaivayhdistys Ihana ry:n jäsenille 145 €/hlö

Purjehduksen hinta sisältää täyden ylläpidon (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) majoituksen sekä ohjelman. Asiakas vastaa itse matkastaan lähtösatamaan ja paluusatamasta kotiin. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

Asiantunteva miehistö on apunanne koko matkan ajan. Purjehdusmatkalla on mahdollisuus oppia ja kokeilla purjehtimista miehistön ohjeistuksella - tai sitten vain ihailla upeaa saaristoa ja nauttia purjehduspäivästä kannelta käsin.​​​​​​​

Tiedustelut ja varaukset kaljaasi@ihana.fi tai 044 058 0600


Saaristopurjehduslomat 6.7. - 13.7.2024

Uusikaupunki - Turun saaristo - Kärdla - Tallinna

Astu kannelle ja lähde tutustumaan saariston helmiin Kaljaasi Ihanan kanssa!

Uusikaupunki - Turun saaristo 6.7. - 8.7. (2 vrk)

Köydet irtoavat Uudessakaupungissa (Pakkahuoneenkuja) n. klo 14.00 ja matka voi alkaa! Annamme tuulen viedä ja lähdemme kohti Turun saaristoa. Matkan varrella tutustumme uniikkeihin saaristokohteisiin ja nautimme kauniista kesäpäivistä sekä purjehtimisesta tervantuoksuisen purjelaivamme matkassa.

Hinta yhteensä 300 €/hlö

Turun saaristo - Kärdla - Tallinna 8.7. - 13.7. (5 vrk)

Purjehduslomalle Viroon ja kohti Tall Ships Races -tapahtumaa!

Köydet irtoavat iltapäivällä 8.7. n. klo 17.00 Turun saaristosta (esim. Taalintehdas, lähtösatama määrittyy myöhemmin) ja suuntaamme keulan kohti Hiidenmaata. Purjehdimme yön yli nauttien ainutlaatuisesta kesäyöstä meren äärellä. Anna aallon kohinan rentouttaa ja tuudittaa uneen.

Saavumme Kärdlaan 9.7. Vietämme siellä yhden kokonaisen päivän omatoimisesti tai yhdessä tutustuen kaupungin nähtävyyksiin. Seuravana päivänä jatkamme matkaa kohti Tallinnaa.
Tall Ships Races - Tallinna

Upeita, suuria purjelaivoja horisontissa! Tallinnassa vietämme maissa muutaman päivän Tall Ships Races-tapahtuman hälinässä. Tapahtumassa pääsemme ihastelemaan toinen toistaan upeampia purjelaivoja ja nauttimaan kansainvälisestä meritunnelmasta!

Onnistunut loma päättyy la 13.7. ja 'uloskirjatuminen' klo 12.00 mennessä.

Hinta yhteensä 725,00 €/hlö

Hinnat sisältävät täyden ylläpidon (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) ja majoituksen laivalla, suihku- ja saunomismahdollisuudet satamissa sekä ohjelman laivalla. Tallinnassa hinta sisältää ohjelman Tall Ships Races-tapahtumassa. Asiantunteva miehistö on apunanne koko matkan ajan. Hintaan ei sisälly mahdollisia ruokailuja laivan ulkopuolella. Asiakas vastaa ensisijaisesti itse matkastaan lähtösatamaan ja paluusatamasta kotiin.

Aikataulu- ja reittimuutokset ovat mahdollisia.


Haluaisitko vuokrata koko laivan käyttöösi?

Pyydä tarjousta purjehduslomasta omalle ryhmällesi kaljaasi@ihana.fi tai p. 044 058 0600. Räätälöidään aikataulut ja reitit toiveitanne kuunnellen!


Kiinnostuitko?

Tiedustelut ja varaukset Kaljaasi Ihanan toimistosta sähköpostilla kaljaasi@ihana.fi tai puhelimitse 044 058 0600.

Tiedustelun yhteydessä ilmoitathan, mille osuudelle haluaisit osallistua.

Tutustu varaus- ja purjehdusehtoihin täältä
Koe leppoisa Selkämeren tuulahdus