Perinnelaivayhdistys IHANA ry

Yhdistyksen jäset sekä talkoolaiset ovat perinteistä laivanrakennustapaa noudattaenrakentaneet kaljaasi Ihanan Luvian Laitakarissa. Rakentaminen aloitettiin keväällä 2006, laiva laskettiin veteen kesällä 2010 ja neitsytpurjehdus tehtiin 1.6. 2011.

Yleisö sai seurata laivan rakentamista telakkahallissa yleisöparvelta. Telakka oli auki yleisölle aina kun laivanrakentajat olivat paikalla.

Laivan rakentaminen ja siihen liittyvä matkailun kehittäminen toteutettiin EU-hankkeiden, alueen kuntien, yksityisten rahoittajien, suuren yleisön ja jäsenten yhteistyönä.

Yhdistys järjestää edelleen vuosittain meriperinteeseen liittyviä esitelmätilaisuuksia, purjelaivaristeilyjä, merellisiä juhlia, myyjäisiä ja nuorisotoimintaa.

Perinnelaivayhdistys Ihana ry:llä on lähes 600 jäsentä.

Perinnelaivayhdistys Ihana ry:n jäsen

Jokainen jäsen on yhdistyksellemme tärkeä, seuraathan postiasi ja

sähköpostiasi ja autat Ihanaa maksamalla jäsenlaskusi.

Hyvää purjehduskautta - lähde purjehdukselle ja tuo ystäväsikin Ihanaan tunnelmaan!

Perinnelaivayhdistys Ihana ry:n syyskokous ma 14.11.2022

Perinnelaivayhdistys Ihana ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin maanantaina 14.11.2022 klo 18.00 Tasalan kahviossa Luvialla. Käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Liitteet

Kaljaasi Ihana Oy

Perinnelaivayhdistyksen kokonaan omistama Kaljaasi Ihana Oy vastaa Ihana purjehdusten myynnistä ja tuotemyynnistä.

Koe leppoisa Selkämeren tuulahdus