Äkkilähtö, muutama paikka vapaana:

Purjehdusloma Saarenmaa – Hiidenmaa – Turku 5.-12.8.2017

Lähde upealle Purjehduslomalle Viron ja Turun saaristoon Ihanalle. Äkkilähtö, muutama paikka vapaana!

Hinta

700eur/hlö, Perinnelaivayhdistys IHANA ry:n jäsenille 469eur/hlö (purjehdukset ja täysihoito IHANAlla sekä ohjelman mukaiset kiertoajelut ja ruokailut). Kuljetus Helsinki-Kuressaare 100eur/hlö (laivalippu, hytti ja tilausbussi, ei ruokailua).

Purjehduspäivinä 6.-12.8. täysihoito (majoitus laivalla, suihkut ja sauna satamissa, aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala). Purjehdukset ovat päiväaikaan.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset viimeistään 17.7. kaljaasi@ihana.fi, puh. 0440 580 600 tai puh. 0400 591 695.

Matkaohjelma

LÄHTÖ: 5.8. Viking XPRS klo 21.30 Helsinki-Tallinna

Su 6.8.
Klo 12 saapuminen Kuressaareen kaljaasi IHANAlle ja tutustuminen laivaan satamaan ja kaupunkiin (Kuressaaren piispanlinnan alue).

Ma 7.8.
Purjehdus Kuressaare – Ruhnu (Ringsun satama) 42 mpk eli 78km. Ruhnu on keskellä Riianlahtea sijaitseva 40 asukkaan ”eristyksissä” oleva saari, jossa tutustumme mm. vanhoihin olkikattoisiin asumuksiin, G. Eiffelin piirtämään majakkaan ja hiekkarantaan, joka soi jalkojen alla.

Ti 8.8.
Purjehdus Ruhnu – Muhu (Kuivastun satama) 50mpk. Muhun saarella vierailemme ikivanhassa Koguvan kylässä ja Tihusen ratsutilalla, jossa kuulemme tarinaa muinaisista kulttuureista ja nautimme muinaiskuulttuuri-lounaan.

Ke 9.8.
Purjehdus Muhu – Orjakun satama (Hiidenmaa) 26mpk. Orjakun/Kassarin alue on hyvin suosittua lomamatkailualuetta pienine tupineen. Paikalliseen ruokakulttuuriin liittyvä lounas ja alueeseen tutustuminen. Vierailu alpakkatilalla, jossa nautitaan luonnonyrteillä maustettuja välipaloja.

To 10.8.
Purjehdus Orjaku – Suursadam (Hiidenmaa) – Kärdla (Hiidenmaa) 47mpk.
Paikallisen ruokakulttuuriin perustuva lounas Suursatamassa ja tutustuminen perinnelaivan rakentamiseen. Kärdlassa tutustuminen kaupunkiin.

Pe 11.8.
Purjehdus Kärdla – Kasnäs/Turun saaristo 60mpk.

La 12.8.
Purjehdus Kasnäs – Turku 50mpk. Purjehdus Turun saaristossa ja saapuminen Turkuun (Aurajoki, museoalus Sigyn) n. klo 16.

Kuressaaren piispanlinna.
Kasnäsin satama.
Hiidenmaa.

Koe leppoisa Selkämeren tuulahdus