Tervetuloa kaljaasi Ihanalle!

Ihana on upea satakuntalaisen laivanrakennuksen taidonnäyte. Purjelaiva on valmistunut vuonna 2011. Sen kotisatama on Luvian Laitakarissa.

Tule, näe, haista ja koe vanhanajan tunnelma aidolla, perinteisellä purjelaivalla, kaljaasi Ihanalla!


Purjehduspäivä keskellä hektistä työviikkoa tai viikon päätteeksi on elämys, joka virkistää. Rento ja reipas merimiesmeininki tempaisee mukaansa ja irrottaa arjesta. Köysien irrotessa laiturista jää rannalle kiire, murheet, puhelimet ja sähköpostit.


Purjehduksen aikana olet osa miehistöä ja pääset nostamaan ja laskemaan purjeita Ihanan miehistön opastuksella. Laivalla vedetään konkreettisesti yhtä köyttä. Mahdollisuus on myös ohjata alusta kapteenin valvovan silmän alla ja rohkeimmat pukevat kiipeilyvaljaat päällensä ja kiipeävät Ihanan mastoon ihailemaan Selkämeren kaunista saaristoa 23 metrin korkeudesta laivan lipuessa hiljaa kohti määränpäätään… Tai nautit kannella raikkaasta merituulesta ja kiireettömyydestä.


Purjehduksen kruunaa maukas lohikeitto tai kalapainotteinen noutopöytä.
Kerää porukka kasaan ja lähtekää rennon reippaalle merihenkiselle matkalle Selkämeren kauniiseen saaristoon. Tiimipäivä purjelaivalla on yhdessä tekemistä parhaimmillaan.

Ihanan kotisataman sijainti

Ihanan kotisataman sijainti

Ihanan purjehdukset

Ihanan yhdestoista purjehduskausi on alkanut!

Tule mukaan nauttimaan reippaasta merihengestä, Luvian upeasta saaristosta, tervantuoksusta ja puisen purjelaivan tunnelmasta.

Olemme muokanneet yleisöpurjehdukset uuteen tilanteeseen sopiviksi. Yleisöpurjehdukset purjehditaan rajoitetulla asiakasmäärällä taataksemme riittävät välit sekä ennestään turvallisen ja elämyksellisen purjehduksen.Tule mukaan nauttimaan reippaasta merihengestä, Luvian upeasta saaristosta, tervantuoksusta ja puisen purjelaivan tunnelmasta.

Katso tällä hetkellä varattavissa olevat yleisöpurjehdukset

Yleisöpurjehduksia >>

Koko laivan tilaukset linkistä

Koko laivan vuokra >>


Talvikaudella, joulu-helmikuu, puhelinpäivystys maanantaisin klo 9-16, yhteydenotot 0440 580 600 tai kaljaasi(at)ihana.fi


Tiesithän, että voit ostaa tuleville yleisöpurjehduksille lahjakortin verkkokaupastamme!
Ihana täytti kymmenen vuotta!

Kymmenen vuotta sitten 23.7.2010, oli se päivä, kun yli 140 talkoolaisen yli 43 000 työtuntia palkittiin ja unelmista tuli totta. Oli Ihanan vesillelaskun aika. Tänään, kymmenen vuotta myöhemmin on Ihanalla takanaan uskomattomia meriretkiä Ruotsiin, Viroon, Latviaan, Liettuaan ja Tanskaan sekä kotimaassa Kaskisista Kotkaan. Käynnissä on kymmenes purjehduskesä. Ihanan upeista merimatkoista on päässyt nauttimaan kymmenet tuhannet matkustajat. Aika on mennyt kuin siivillä.

Tänä vuonna piti olla erilaiset syntymäpäiväjuhlat, mutta sattuneista syistä niitä juhlitaan vuoden päästä. Tänä vuonna syntämäpäiväsankari juhlii ensimmäisiä pyöreitään "matkoilla".

Kiitos kuluneista vuosista kaikille matkalla mukana oleille matkustajille, yhteistyökumppaneille, kaikille tavalla tai toisella mukana olleille sekä erityisesti Ihanan upeille talkoolaisille!

Onnea ihana Ihana!

Lähde mukaan purjehtimaan ääniaalloille kaljaasi Ihanan kyytiin

Tervantuoksua, merituulta, purjeiden lepatusta, vaahtopäitä, puulaivan narinaa, kaukaista horisonttia, olemista irti ajasta ja paikasta. Sellaista on purjehtiminen parhaimmillaan. Kun lähtiessä ollaan jo perillä.

Lähde mukaan purjehtimaan ääniaalloille kaljaasi Ihanan kyytiin.
Taltiointi on ikimuistoisesta purjehdusreissusta Ihanalla Viron vesillä 2017 elokuussa!

Kuuntele tästä >>

Lue koko juttu YLEn sivuilta >>Nirvon retkisatama + Webkamera + väyläkartta

Ihana on aloittanut purjehdukset Nirvon retkisatamaan. Koe Selkämeren kansallispuiston hieno saaristo ja näe saariston linnut!

Lue lisää


Ihanan blogi...

Atlantilla

Aalto - elämän liike

Puhe, musiikki, valo, väri, lämpö, tutka, kaikuluotain – syntyvät aalloista

Lue lisää


Koe leppoisa Selkämeren tuulahdus