Tervetuloa kaljaasi Ihanalle!

Ihana on upea satakuntalaisen laivanrakennuksen taidonnäyte. Purjelaiva on valmistunut vuonna 2011. Sen kotisatama on Luvian Laitakarissa.

Tule, näe, haista ja koe vanhanajan tunnelma aidolla, perinteisellä purjelaivalla, kaljaasi Ihanalla!

Purjehduspäivä keskellä hektistä työviikkoa tai viikon päätteeksi on elämys, joka virkistää. Rento ja reipas merimiesmeininki tempaisee mukaansa ja irrottaa arjesta. Köysien irrotessa laiturista jää rannalle kiire, murheet, puhelimet ja sähköpostit.

Purjehduksen aikana olet osa miehistöä ja pääset nostamaan ja laskemaan purjeita Ihanan miehistön opastuksella. Laivalla vedetään konkreettisesti yhtä köyttä. Mahdollisuus on myös ohjata alusta kapteenin valvovan silmän alla ja rohkeimmat pukevat kiipeilyvaljaat päällensä ja kiipeävät Ihanan mastoon ihailemaan Selkämeren kaunista saaristoa 23 metrin korkeudesta laivan lipuessa hiljaa kohti määränpäätään… Tai nautit kannella raikkaasta merituulesta ja kiireettömyydestä.

Purjehduksen kruunaa maukas lohikeitto tai kalapainotteinen noutopöytä.
Kerää porukka kasaan ja lähtekää rennon reippaalle merihenkiselle matkalle Selkämeren kauniiseen saaristoon. Tiimipäivä purjelaivalla on yhdessä tekemistä parhaimmillaan.

Ihanan kotisataman sijainti


​​​​​​​

Ihanan purjehdukset

Ihanan kolmastoista purjehduskausi alkaa toukokuussa 2023!

Tule mukaan nauttimaan reippaasta merihengestä, Luvian upeasta saaristosta, tervantuoksusta ja puisen purjelaivan tunnelmasta.

Tule mukaan nauttimaan reippaasta merihengestä, Luvian upeasta saaristosta, tervantuoksusta ja puisen purjelaivan tunnelmasta.

Katso tällä hetkellä varattavissa olevat yleisöpurjehdukset

Yleisöpurjehduksia >>

Koko laivan tilaukset

Koko laivan vuokra >>


Yhteydenotot
Ihanan myynti:
arkisin ma-pe klo 9-16

puhelimitse 044 058 0600 tai
sähköpostilla kaljaasi@ihana.fi​​​​​​​

Huomaa, että verkkokauppa yleisöpurjehduksille on avoinna 24/7.

Tiesithän, että voit ostaa tuleville yleisöpurjehduksille lahjakortin verkkokaupastamme!Ajankohtaista

Hii-ohoi Helsinki!

Kaljaasi Ihana suuntaa keulansa kohti Helsinkiä lokakuun ensimmäisellä viikolla ja osallistuu jo 36. kertaa järjestettävään Tervasaaren Tynnyri -kisaan ja perinteiselle Purjelaivapäiville. Samalla matkalla Ihana tekee historiansa ensimmäisen yleisöpurjehduksen Helsingin saaristossa pe 6.10. klo 16-19. Tartu ainulaatuiseen tilaisuuteen ja lähde risteilylle ihanalla purjelaivallamme!

Lue lisää


Ihanan blogi...

Atlantilla

Aalto - elämän liike

Puhe, musiikki, valo, väri, lämpö, tutka, kaikuluotain – syntyvät aalloista

Lue lisää


Lähde mukaan purjehtimaan ääniaalloille kaljaasi Ihanan kyytiin

Tervantuoksua, merituulta, purjeiden lepatusta, vaahtopäitä, puulaivan narinaa, kaukaista horisonttia, olemista irti ajasta ja paikasta. Sellaista on purjehtiminen parhaimmillaan. Kun lähtiessä ollaan jo perillä.

Lähde mukaan purjehtimaan ääniaalloille kaljaasi Ihanan kyytiin.
Taltiointi on ikimuistoisesta purjehdusreissusta Ihanalla Viron vesillä 2017 elokuussa!

Kuuntele tästä >>

Lue koko juttu YLEn sivuilta >>

Koe leppoisa Selkämeren tuulahdus